esmaspäev, jaanuar 23, 2006

Pika-pika peavalu põhjus.

Nüüd siis veidike neegrinaise ja eltsu sünnipäevast, kes mõlemad said eelmine nädal 18 ja seega Naiseks ning pidasid reedel pidu.
Seega enne pidu olin ma väga kaval ja pistsin kinni suure prae ega läinud pidutsema tühja kõhuga nagu mõni, kes hakkas tühjale kõhule jooma, millele järgnes pisike riba(nimesid nimetamata..köhhpotsatajaköhh). Sünnipäev algas vaikse chilliga, kus söödi, aeti juttu, kimuti vesikat, avati esimesed joogid, tüdrukud tegid fotoshooti, osad liikusid juba vaikselt tantsule jne. Peale tundi aega nii tegutsemist tekkis aga idee sünnipäevalastele laulda ja nii me laulsimegi kõiki traditsioonilisi selleks puhuks olevaid laule nagu "Nad elagu", "Sepapoisid"(katjuuša juhtimisel) ja "Õnne soovime teil".
Peale laulmist liiguti tagasi vanade tegutsemiste juurde, aga enamuses oli juba mõnusalt purjakil ning tantsud kogusid hoogu ja lällamine hakkas vaikselt toimuma. Mina ja kalle aga otsustasime pudelitel põhjad alt ära lüüa ühe moodusega, mida Slovakkias meile õpetati(et tuleb vett panna teatud piirini ja siis kaelast kinni hoides äsada pudeliavavusse väike litt ning teoreetiliselt peaks siis põhi alt ära kukkuma). Tulemuseks olid aga valutavad käed ning terved pudelid. kurb.
Peol sai ikka väga korralikult tantsida, juua(10õllet+muud joogid nagu rumm, absinth, gin jne. ei jätnud just väga kaineks), nalja teha, sepikute ja piffidega rääkida ning üldse mõnuleda.
Juhtus ka selline huvitav asi, et kui ma parajasti vetsus end kergendamas olin sisenes potsataja ja palus potti enda käsutusse, aga vot sulle nalja..ma ei olnud veel lõpetanud ja nii kuulsingi peagi seljatagant kraanikausi juurest sellist häält nagu "böööäöksh" or sth ning vabastasin poti ja pesin kraanikausi puhtaks. Ise vaikselt irvitades. Õnneks potsataja ei lasknud end sellest väiksest juhtumist häirida ning ei jäänud kuskile trepile magama vaid pidutses edasi.
Kui kell oli saanud ligi 4, hakkasid inimesed vaikselt lahkuma, kuid osad, kes veel ei viitsinud, jäid kogemata joobe tõttu magama. Selline saatus tabas rutzi ja rokki, kes kõrvaldiivanitel keset pidu põõnasid. Ahjaa kusekõva magas vahepeal ka rutzi peal. Teised veel peole alles jäänud inimesed aga pidutsesid edasi ja väga mõnus oli ja nii see kestis kuni kella 6-ni umbes ning siis kasisime taksistidesse ja kodu poole, kuid vot sulle nalja...edasi ma ei mäleta!