reede, jaanuar 27, 2006

Pole mõnus.

Kuna Tammelinna suunas läheb bussiga koju mul vähe sõpru ja nemadki ei lähe sinna minuga samal ajal, siis iga kord vahin tuima näoga aknast välja ja mõtlen lihtsalt oma mõtteid ning see sõit venib ja venib ja venib. Vähemalt üks inimene võiks ju olla, kellega koos koju minna...Täna aga juhtus nii, et bussi sattus korraga 4inimest(kusjuures nad kõik on eri sõprusringkondadest mul ja korraga nendega juttu ajada ei saanud), kellega kõigiga oleks tahtnud pikalt juttu ajada, aga nüüd tundus see kuramuse bussisõit hoopis kuramuse lühike ning juba tuligi maha kasida! Need neli oleks võinud ju ennast kuidagi nädala peale ära jaotada, et siis oleks neljal päeval nädalas mõnus koju minna.
Kusjuures iga kord on buss tegelikult tuttavaid nägusid täis, kellega oled juba mitu aastat kodupoole sõitnud, kuid kellega pole rääkinud. Nagu arvata võib siis mul ajagraafik ja elupaik ühtivad nendega. Mõtlesin, et võiks hakata lihtsalt iga kord mõnda suvalist nendest kõnetama, äkki siis selgub, et mõni neist huvitav ja saaks siis järgnevad aastad koos minna ja nii oleks kahel inimesel maailmas vähem igav koju liikuda.
Njah selles suhtes vihkan ja kadestan tähtvere geto liikmeid, et nendel just sepikutest, kellega koos koju minna puudust ei tule..nii 7+ tonti alati.

3 Comments:

Blogger Neiu M said...

Kusjuures mina mõtlen kah päris tihti seda, miks keegi tammelinnas ei ela :D Nii hea oleks koos peale läpparit koju tatsuda ju :) aga ei, tammelinnas vist aind friigid :P

5:57 PM  
Blogger mad said...

ütlen ausalt, et annelinn on ka siuke paras koht, kus elada. äärmisel juhul satud oma õega koju minema. ja kui üksi öösel koju minna, siis on kindlasti pidu, kust tullakse, ka teises linnaotsas.

6:21 PM  
Blogger Crazy Frog. said...

aga öösel kell 5 või hiljemgi on minu arust täitsa chill koju kõmpida:
eriti veel siis, kui tegu on ülejoobega.

8:00 PM  

Postita kommentaar

<< Home