neljapäev, veebruar 02, 2006

CHUCK NORRIS, aita meil võita!

Nagu rääkisin esmaspäeval, algas meie koolis korvpalli turniir. Kuna meie klassis on vägagi hea meeskond, siis plaan võistlus kinni panna. Kohe esimeses mängus saime küll pikku kotte, kuid nüüd viimasel kahel päeval oleme kenasti aasta vanematele tüüpidele ära teinud ning tuju ja vorm aina tõusevad.
Seega eilne vastane oli 12b, kus mängib kuulus mängija thuumas. Enne mängu aga panime meeskonnaga käed-pead kokku ja hüüdsime kui ühest suust "CHUCK NORRIS!" ning kasisime platsile. See kord enam ma aga esiviisikus polnud, kuid polnud vajagi, sest meeskond sai ilma vägagi hästi hakkama. Konxide duo lammutas ründes, M sopsas kolmeseid, auxmees tegi kiirrünnakuid, pissu aeles niisama ning kui mina platsile sain oli kena kümnepunktiline vahe juba sisse kärisenud. Vastaseid hoidis järgi veel vaid Thuumase hullud kolmesed ja muud jaburad korvi läbinud visked. Aga kui mina sain platsile, siis poisul enam nii hästi ei läinud, vaid hakkas minu peale lausa kisama, kui ma talt selja tagant kolmandat korda järjest palli ära võtsin. Njah vaheltlõikeid küll tegin mõnuga ja kaitsesin siplesin ka, aga ründes ei õnnestunud ikka üldse midagi. Laksisin kaks kolmest kuhugi võssa ja korvi alt ei saanud palli sissepanekuga hakkama. Kurb. Mis seal ikka...konxid ja teised mehed tegid õnneks mängu ära ja lõppskooriks tuli suur võit 35-14. Kena.

Kuna täna oli ka mäng, aga kehalisi ees polnud, kus sooja teha ning lokoloogias oli vaja kirjutada essee, siis otsustasime rutziga teha sellest vaba tunni ja kasida harjutama. Tund aega tegime sooja rutziga, siis käisin veel kooris laulmas ning siis tagasi saali, kus hakkasid mängud. Esimese mängu tähtmängija oli läkiläkiga väikeKull, kes esimese asjana peale platsile saamist niitis maha oma mängija ja sopsas jabura kolmese.
Järgmine vastasseis oli aga meie ja 12c vahel, keda veidike kartsime, kuna eelmisel päeval olime saanud neilt ikka sugeda. Jõudu võiduks saime aga kellelt muult kui CHUCK NORRISELT, pannes pead-käed kokku ning kisades kooris "KOTIIMUR CHUCK NORRIS!" ning hirm vastaste ees kadus. Esiviisiku mehed nägid kõik jõhkralt vaeva ja kaitse oli perfektne, kuid rünne suhteliselt närune. Peale viite minutit oli seis 2-3. Kotunikude duo polnud ka eriti kiita - Emo ja tema sõber ei saanud asjaga eriti hakkama ja andsid suvalisi vilesid. Varsti aga hakkasid meie mehed hoogu koguma ja kui mina peale seitset minutit platsile läksin oli seisuks 10-2 ja mõnusa enesetunde sain kohe vastaste põhimehelt palli ära võtmisega. Igatahes esimene poolaeg lõppes seisul 12-4 ja vaheajal olid kõik ekstra rahul. Teise poolaja alguses aga hakkasid vastased kohe rabelema, üritades vahet vähendada ja korraks see neil ka õnnestus, aga siis vastasin kohe kolmesega ja peale seda olid tüübid suhteliselt löödud. Tegin veel paar vaheltlõiget ja kui võit oli suhteliselt kindel, vahetasin ennast välja ja nautisin viimaseid kolme võiduminutit pingilt, sest oli kindel, et koxid saavad seisu hoidmisega hakkama. Nii ka läks ja lõppskoor oli täna 19-9, peale eriti nauditavat mängu imo.

Nüüd kus abiturientidega on mängud tehtud, on ees vaid lihtsad mängud ja eriti palju pinget järgnevates mängudes vast pole ning finaalikoht enamvähem kindel. aje.

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

ma arvan, et me peaksime kõik endale chuck norrise pildiga särgid tegema...

aga jah thx chuck :)

9:15 PM  
Blogger sander said...

just!
aga mänge on veel ikkagi ees, ja arvan, et vara hõisata ka nii väga ei saa, sest muidu tuleb overego jms. ei alahinda ühtki vastast! (:

10:52 PM  

Postita kommentaar

<< Home