esmaspäev, veebruar 27, 2006

Paula / M-M 18

Alustuseks mainin kohe ära, et see oli tõesti viimaste kuude parim pidu! (okei, jätame Slovakkia siit välja, kuna selle koha pidude kohta keegi hommikul eriti ei mäletanud kunagi, kas oli hea pidu või mitte.) Seega poisid aitäh hea korralduse eest ja teistele aitäh mõnusad olemise eest.
Sünnipäeva planeerimine algas tegelt juba kuid varem. Pissu hakkas mingil põhjusel ajama sellist juttu, et võiks Paulale auto kinkida ja täpsemalt venkude kvaliteetmasina Žiguli. Enamus noogutasid idee peale ja nii jäigi asi lukku. Rutz ajas kokku 2500kr ja pissu pani puudujäägi ning ostsid masina nädal enne pidu ära. Kena okseroheline masin. Samal päeval liikusime juba masinaga H.M.i garaaži ning tuunimine hakkas peale. Peale kruvikeerajaid, toorest jõudu, rauasaagi, PVA liimi ja muud värke olid kenad punased sametiga kaunistatud uksed ees, valget värvi peaaegu sametiga kaetud istmed ning proovikihutamised ka tehtud. Masin tunnistati meie poolt pandavaks ja oli valmis, kuigi mõned soovitud tegemised jäid selle juures ära.
Seega masin Paulale, raha, mida M-M soovis, viimasele olemas ning olime valmis rutzi poolt peole minema. Võtsime K'ga soojenduseks paar pitsi ning liikusime rohelisse välku sisse ära. Rutz rooli ning pidime juba liikuma hakkama, kuid tänu vendade vahelisele tülitsemisele, kumb roolib, kas rutz või M, seisime seal sedaviisi pool tunnikest. Nii me siis lahendasime K'ga minu rummi tagaistmel ja oli ka väga tore ja nalja sai mõnuga. Päästjaks osutus kalle, kes istus nende kahe targutaja asemel ise rooli ja pääsesime liikvele.
Kohale jõudes kuulsime siseinfot pissult, et inimesi suhteliselt vähe ja seega parkisime rohelise roostes iluduse peopaiga taha ja kasisime peale mõnda lonksu rummi sisse ära. Ah õigus...unustasin mainida, et tegu oli stiilipeoga. Stiiliks siis glämm ja hollywood ning inimesed pidid ise riietuma, kuidas teemast aru said. Sisenedes paistsid kohe silma neiude kuldsed miniseelikud. Krt, tüdrukutel on kõik ikka väga lihtne - kui stiilipidu ja midagi selga panna ei mõista, siis vana hea poisse kuumaks ajav ekstraminiseelik sobib alati. Tegelt ka enamus poisse olid läinud kergemat teed ning valinud lihtsalt ülikonna või mõne mõnusa pintsaku. Julgemad läksid aga kas punaste latekspükste või naha peale välja.
Sisenedes oli väga positiivne see, et juba mängis hea muusika, muidugi võis tulla see sellest, et ma olin juba kenast võtnud ja kõik tundus väga hea. Kahjuks aga inimesed polnud eriti hoos veel. See viga mõne ajaga aga parandati. Võeti vaikselt jooki, liiguti tantsupõrandale, plaate keerutasid vaheldumisi paula, pissu ja aux ning pidu kogus tuure. Natuke nukraks tegi asjaolu, et tantsimine meenutas neljanda klassi klassiõhtut, kuna kõik tantsisid suures-suures ringis. like wtd? See vigagi sai parandatud ning mõne inimesega lõhkusime sujuvalt ringi. Seega varsti juba suuremas osas inimesed tantsisid ja osad puhkasid vesika juures või kusagil mujal.
Nii asi toimuski väikeste släppikonkursidega, mõnusate maadlustega, kus diivangi käis uppi, tantsuga(tango, tša-tša, valss you name it. kõik sai läbi tehtud), vesikat kimudes, et puhata kõigest, kuid hea laulu tulles pidi tagasi liikuma jne.
Igatahes mingil hetkel koputas Kalle mulle õlale ning liikusime õue osade sepikutega, liikusime maja taha ja istusime Žigulli. Ajasime seal veidike juttu ning lasime mootoril soojeneda, kui järsku käis pött-pött ja auto suri välja. Põhjus- koonerdasime veidike, kui bensiini autosse panime. Nukker. Järeldus - tuleb masin maja ette lükata ning teha nägu, et kõik on korras. Nii siis mingi 5tonti lükkasidki seda ja kohale jõudes olid kõik sünnipäevalised koos paulaga välja jõudnud ning viimane aina kisas, et wow ja wow. Tegime paar demonstreerivat ringi, mina muidugi lükkamise asemel olin katusel ning lõpuks andsime kingi üle. Sünnipäeva laps kisas rõõmust vast mingi 50korda ma armastan teid kõiki ja tundus olevat orgasmi äärel. Oli tore.
Mingi aeg liikusime siis sisse tagasi, kuna suhteliselt jahe oli ning panime pidu edasi, kuni pissu lasi võimu läbi. Kurb. Kell 2 muusika kadus ja pidu kustus. Laulsime L'iga paar korda tuljakut, tehti veel mulle külma taksistiga ning siis õnnega pooleks võttis mind potsataja enda taksisti peale. Tänan. Laulsime veel tagasiteelgi Tuljakut ning hea oli olla.

Inimesed, võtke M-M-ust ja Paulast eeskuju ja tehke veel häid prallesid!

PS: UM on super jook! Sellele tähtsale üritusele võtsin kaasa kaks pudelit, lasin need käes ringi ning lonksasin ja pakkusin ka teistele ning sai ennast kenast UMmi, kuid hommikul oli kõik kõige paremas korras.

1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

1. UM on maailma parim jook. Saaks teda tihedamini.

2. Pidu oli vägev

3. Kuradi tüüne tunne on lugeda , et K lasi võimu läbi MUHAHAH nagu r3b3l rsk

Kuigi tegelt läks ise aga nuh ärge seda märdil öelge. Või nu ma panin põhja küll aga ta ei oleks tohtinud katki minna.

9:45 PM  

Postita kommentaar

<< Home