neljapäev, veebruar 02, 2006

Pubi, õlle, jalgpall.

Kuna tänaseks midagi õppida polnud, logelesin ma eile lihtsalt kodus ja toksisin lihtsalt arvutis ringi. Andu ja rokk aga helistasid kell 10 ja kutsusid mind korraks õue. Pakkusid välja idee minna pubisse Big Ben jalkat vaatama ja muidugi õllet võtma. Mina olin väga nõus ja juba läksimegi.
Väga mõnus pubi on muide, kuigi teenindus vägagi närune. Või siis oli asi hoopis selles, et ainult andul oli dokument, mida neile näidata, et on piisavalt vana. Krt, mina andsin enda oma rutzile ja seega saime kõik juua vaid ühe õlle ja rohkem meid ei teenindatud. nukker. Oma õllet juues ajasime juttu ja vaatasime, kuidas Arsenal saab jalkas odavalt kolki. Nüüd, kus Poominaator sinna läks, on klubi suhteliselt all käimas. Kahju. Lõppseis siis 2-3 ning liikusime sealt minema. Kuigi rokk rääkis veendunult, et bussid liiguvad veel kümme minutit, jäime me viimasest kenasti maha, jägisime veel veidike kõige jaburamat tehnikat, kuidas tänavat lumest puhtaks saada(parem ei räägi, kuna see ikkagi liiga jabur) ning lõpuks võtsime taksisti ja läksime koju ära...oli mõnus.


PS: Big Ben-is on just selline vets nagu üks õige vets olema peab. Seina peal on paljad rinnad ja pissuaari kohal oli seina peal pea toetamiseks mugav padi. Ainukene närune asi oli aga need kuramuse eraldatud Inglise kraanid...ehk siis ühest tuleb kuuma ja teisest külma vett. No kuidas kuramuse nii käsi pesta saab??