laupäev, märts 25, 2006

Hooaja avamine.

Täna avati ametlikult Ümerapargi võtmishooaeg. Võetakse siis väga lihtsalt ja loogiliselt - peaasi, et purju jääks. Idee muidugi pole alko tarbimine, vaid mõtlemine, et mida samal päeval edasi teha. Kuid point on selles, et mõtiskletakse muidugi promillidega joogi taga. Tagajärjeks on mingil põhjusel alati purju jäämine. Imelik.
Selle kevadise hooaja avasid püsti seistes uriini-rokk, andu ja mina(teised persoonid puudusid arvatavasti põhjusega või polnud lihtsalt kutsutud). Selle aasta esimeseks ümerajoogiks sai Jägermeister. Põhjus lihtne - rõvedalt külm oli alguses, kuid see kena 35vol'ine jook tegi meil kõigil istudes tuju nii heaks ja seest piisavalt soojaks, et olime võimelised ka edasi kuhugi minema. Peale mõnda kõnet ja paari lonksu Jägermeistrit oli koht olemas - K'l oli vaba pind. Sinna jalutades, üle bussipeatusesiltide sülitades sai kogu aja uriini-rokki mõnitada(pigem ei maini miks) ja nalja sai.
K juures oli täitas mõnus olla. Nalja sai, kaartimängus viimase partii võitsin, karoonas ei saanud rutziga me kumbki duellis jubinatele pihta, piipu oli mõnus kimuda, katit nägi üle pika aja taas jne, Kokkuvõttes oli väga meeldiv ja nüüd ma olen kenasti purjus. Head unD!

4 Comments:

Blogger Tammu said...

No kurat. Juba uus hooaeg:) ohh teid !!!!:)

12:45 PM  
Blogger Crazy Frog. said...

kui tagasi tuled korraldame sinu auks seal suure peo:D!

11:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kuulge aga peame ju varsti mingi koha siin Tartus kinni panema.. Tammuri sünnipäev tulemas ju:P.. Tammur lubas maja kinni maksa;):)..

2:36 PM  
Anonymous Anonüümne said...

ma mäletan ka justkui, et tammur ümeras lubas ükskord oma sünna ajal tartus peo korraldada... jääb ootama!

4:54 PM  

Postita kommentaar

<< Home