pühapäev, märts 26, 2006

Kurjam.

...ja poole tunni pärast saabki meil vaheaeg läbi. Nukker. Vähemalt on vaheaeg väga tegevusrikas olnud ja seda on ka märgata mu bloggist, kuna pole lihtsalt olnud aega siia midagi kirjutada. Või on asi selles, et see blog hakkab lihtsalt vaikselt ära surema. Pole nagu indu enam. No eks näis.
Igatahes puhkus on möödunud magamata öötundidega ja seega mingit värsket tunnet küll ei tunne selle lõpus. Paar korda klubis tantsu, natuke mõttemängu, E käest ära läinud sünnipäev, püssika karaoke, kasmaari maja viimane pidu, sviidis popsutamised, piilumas käimised(sorry luuz), maal puhkamine, tüütud pohmelliga kooriproovid, mingi ime läbi jõudsin lõpuks juuksurisse, märg jalka ning koss, mõnulemine K pool ja mis kõige tähtsam - Ümera hooaeg algas. No tegevust on olnud liiga palju, kuid rohkem veel plaanituid värke jäi tegemata. Rootsi, Tln ja muud mõnusad kohad ja juba kolm kuud olen edasi lükkanud oma autokooli esimest sõidutundi. fuuk.
Aaah siiski oli üks kuramuse mõnus vaheaeg ja õnneks tuleb koolis vastu pidada vaid 5päeva ja siis juba Saksamaa trippile. Loodetavasti teeme vahepeatuse Slovakkias ka. Saaks bussi kenasti täis laadida. Teine positiivne külg on kooli juures ka see, et tunde mul eriti polegi, kuna hetkel käivad pidevad Saksamaale sõitva koori proovid ja pean harjutama pärdik olemist näidendi jaoks. Kaks head põhjust, miks mitte homme minna keemia tasemetööd tegema. Kes sinna üldse lähevad?
Nii ja nüüd on mul veel järel 7minutit puhkust nautida seega - kõik!