teisipäev, märts 14, 2006

Mast/L 18

Laupäeval tähistasid L ja Mast täisealiseks saamist väga mõnusa peoga Tartu majas. Stiiliks valisid nad Retrosport, kuid tulemuseks oli hoopis lihtsalt retro ja hipid. Viimasel ajal on õnneks saanud traditsiooniks ka hea muusika, mis käis ka selle peo kohta. Seega kokkuvõttes kukkus pidu väga hästi välja.
Peost veidike pikemalt siis...
Kuna õigeid pükse ma stiilipeo jaoks ei leidnud, tuli need ise õmmelda. Tulemuseks oli küll väga kena, kuid kahjuks traageldasin nii nõrgalt, et isegi tüdrukud jõudsid need lõpuks mu jalas puruks rebida. Selga ajasin mastilt paariteist krooni eest ostetud pluusi, pähe sai tehtud mikker, jalga kingad ja prillid ka ette. Lõpptulemus oli pandav.
Peole alguses jõudes inimesi veel eriti polnud, aga silma torkasid juba mõnusad kostüümid. Lillelapsed ja sportlased. Alustuseks sõime veidi, alustasime Potti joomisega ja ajasime juttu. Nii istusime ühes ruumis ja kui järsku läksin poole tunni pärast teise ruumi, oli üllatus suur..järsult oli kõik kohad külalisi täis. Nagu wtd? Inimesed võtsid jooki ja paari tunni pärast läks hea muusika järgi tantsuks. Diskotants ja muud mõnusad rütmid ja ilusad tüdrukud. mõnus. Kuigi kõik oli kõige paremas korras, andis kairts enda UMMI! veel mulle ja tuju tõusis lakke.
Ah mis ma ikka kirjutan...tegelt oli täitsa selline pidu nagu ikka...joodi purju, tehti veidike idiootsusi, kimuti piipu ja löödi kõvasti tantsu ja kõik oli väga mõnus! aitäh.
Ahjaa ühte asja lihtsalt ei saa jätta mainimata...et inimesed saaksid sauna minna maksti ekstra 1000kr. Nali aga seisneb selles, et ainult T ainsana käis leili võtmas. Seega raisalt kalliks läks ta saunaskäik mastile ja L'ile. Lol.