pühapäev, märts 12, 2006

Sviit, mast und L.

Reede - soov midagi teha, kuid kuna juba nädalasees sai liiga palju pidu panna, selle isu puudus. Pealegi oli järgmine päev tulemas kena pidu! Mast ja L said nimelt laupäeval täisealisteks.
Koolis sai käidud kenad 2tundi ja seega erilist väsimust polnud. Kuna ülejäänud inimesed olid panemas pidu, viibisid Alpides, olid TLN's jne, mõtlesime masti ja paulaga mida teha. Jõudsime järeldusele, et Sviit oleks täitsa sweet idee ja sinna me suundusimegi. Ühinesid ka neiud.
Peale kolme tundi, lugematuid vesikaringe ning õhtust snäkki, saabus kätte masti üks mõnusamaid momente elus. Sai 18 ja pangakontole jooksid kenad numbrid. Niisiis me õnnitlesime, paula tegi välja masti esimese pitsi viinuškat täisealisena, puhus ära küünla, sai kingiks igasugu toredaid, kuid põhiliselt kasutuid vidinaid ja ise oli jube rahul. Meie ka, kuna järgmine päev oli tore läppar tulemas.
Peale seda kui mast oli juba tund aega vana tüüp olnud, Sviit sulgeti ja meie lahkusime...õue..külma kätte. Mina ja M olime õnnelikud, kuna M orgunnis meile transpordi koju. Teised aga otsustasid nii kaua meiega olla. Rumalad. Said meiega seista 30minutit, 30minutit õudsat aega! Nimelt jahtisid meid orkid, kuid edukalt hirmutasime nad luikede järvega ära ja kõik oli kombes. Raisalt külm oli aga edasi ja auto ei tulnud ega tulnud ega tulnud...aaah...no igatahes ootasime kaua! Aga mõnus oli ikka.
Õnnitlen veelkord!